Üniversitemiz de ‘Yangın, Bina Tahliyesi, Arama Kurtarma ve İlk Yardım‘ Konulu Acil Durum Tatbikatı Yapıldı

6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve İş Yerlerinde Acil Durumlar Hakkında Yönetmelik gereğince 03 Nisan 2018 Salı günü saat 10.00‘da Üniversitemiz Rektörlük Hizmet Binasında ‘Yangın, Bina Tahliyesi, Arama Kurtarma ve İlk Yardım‘ konulu Acil Durum Tatbikatı yapıldı.

Rektörlük Personelinin katılımı Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü koordinasyonu ile gerçekleşen tatbikatta Üniversitemiz iş güvenliği uzmanı tarafından hazırlanan senaryoya göre hareket eden rektörlük personeli başarılı bir şekilde tatbikatı gerçekleştirdi.

Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından sıvı, katı ve gaz yangınlarına müdahale eğitiminin de yer aldığı tatbikatın her yıl yapılacağı belirtildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 03 Nisan 2018, Salı / 2922 defa okundu.