Üniversitemiz Tıp Fakültesi Tarafından Kariyer Günleri Kapsamında İlk Öğretim Öğrencilerine Yönelik Bilgilendirme Söyleşisi Düzenlendi

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Hakan Vural ile Dekan Yardımcılarından Yrd. Doç. Dr. Emine Kadıoğlu, Yrd. Doç. Dr. Serhat Yalçınkaya ve Fakülte Sekreteri Kutlu Önal’ın yer aldığı söyleşi ve etkinliklere öğrenciler tarafından gösterilen ilgi büyüktü.

Tıp Fakültesi ve Tıp Eğitimi ile ilgili bilgilerin yer aldığı programlar Necip Fazıl Kısa Kürek Anadolu Lisesi, Tavşanlı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Özel Dostlar İlköğretim Okulu ve Özel Bahçeşehir Koleji okullarında gerçekleştirildi. Tıp Fakültemiz tarafından Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı kurumlarda önümüzdeki tarihlerde de düzenlenecek olan eğitim ve söyleşilere katılımların devam edeceği belirtildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 16 Ocak 2018, Salı / 2149 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü iltem,