Üniversitemiz Türkiye‘nin En Yenilikçi ve Girişimci Üniversiteleri Arasında 2. kez ilk 50‘de

TÜBİTAK‘ın hazırladığı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü tarafından açıklanan Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi 2017 sonuçlarına göre Üniversitemiz Türkiye‘nin En Girişimci ve Yenilikçi Üniversiteleri Arasında 39. Sırada yer aldı.

Bilimsel ve teknolojik araştırma yetkinliği, fikri mülkiyet havuzu, işbirliği ve etkileşim, girişimcilik ve yenilikçilik kültürü ile ekonomik katkı ve ticarileşme kriterlerine göre yapılan değerlendirmede Üniversitelerin girişimcilik ve yenilikçilik performanslarının ölçüldüğü endeks sıralamasında geçen seneye göre üniversitemiz 7 basamak yükselerek 39. Sırada yer aldı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Aralık 2017, Cumartesi / 6605 defa okundu.