Emet Meslek Yüksekokulumuzda Öğrencilerimize Yönelik Kişisel Gelişim Eğitim Programları Düzenlendi.

Kurumsal İletişim, Stres ve Zaman Yönetimi konularında Sağlık Kurumları İşletmeciliği Program Başkanımız Öğr. Gör. Serkan Yücel tarafından kişisel gelişim eğitim programları düzenlendi.

Kurumsal İletişim ana başlığı altında, insan ve iletişim, kurum kimliği ve kurum kültürü, kurum içi iletişim, ikna edici iletişim, müşteri ilişkileri yönetimi konularında bilgiler verildi. Stres ve Zaman Yönetimi ana başlığı altında, stres kavramı, stres ve baskı ile başa çıkma yöntemleri, zaman kavramı, kişisel zaman yönetimi, zaman kullanımında stresin etkileri konularında bilgiler verildi.

Verilen eğitimlerle birlikte, öğrencilerimize Hayat Boyu Öğrenme kapsamında kendileri ve çevreleriyle ile yeni bilgiler kazandırılarak gerek özel hayatlarında gerekse mezuniyet sonrasında çalışacakları sektörlerde daha donanımlı bireyler olmalarına katkı sağlandı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 19 Aralık 2017, Salı / 1815 defa okundu.