Şair Şeyhi Şiir Dinletisi Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Kütahya Folklor Araştırma ve Uygulama Merkezi ve Kütahya Şiir Severler Derneği tarafından Şair Şeyhi Şiir Dinletisi düzenlendi. Gerçekleşen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Fen Edebiyat Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Anıl İça, Kütahya Şiir Severler Derneği üyeleri, Kütahyalı Şairler, Üniversitemiz öğretim üyeleri ile çok sayıda öğrencimiz katıldı.

Program açılışında Kütahya’nın edebiyatımızdaki yerine değinen Yrd. Doç. Dr. Kadir Güler, Kütahya’nın Türk tarihi boyunca edebiyatta ve şiirde önemli şehirlerin başında geldiğini vurgulayarak Osmanlı Tarihinde 257 şehir içinde 6. Edebiyat, şiir ve sanat şehri olduğunu belirtti.

Etkinlikte İsa Kahraman, Alaeddin Uygun, Esat Anık, Kadir Güven, Halil Oral, Halil Arıkan, Mustafa Göktekin, Cevdet Doğan Işık, Şahin Ertürk, Züleyha Özbay Bilgiç ve Kudret Karayiğit kendi şiirlerini dinleyiciler için seslendirdi. Kütahyalı Şairlerin şiirlerinin seslendirildiği etkinlikte duygu dolu anlar yaşandı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 14 Aralık 2017, Perşembe / 2497 defa okundu.