Üniversitemiz ABD’nin Kudüs Kararına Büyük Tepki Gösterdi

Cuma Namazı çıkışında, AGD Kütahya Üniversite Komisyonu öncülüğünde, Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi bahçesinde toplanan öğrencilerimiz, idari ve akademik personelimiz ABD’nin vicdanları yaralayan Kudüs kararına tepki gösterdi. Tepki gösterisine Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Halis Aydemir, Prof. Dr. Kaan Erarslan ve Prof. Dr. Şükrü Şentürk ile Üniversitemiz Genel Sekreter Vekili Niyazi Şermet de katıldı.

ABD’nin ve Siyonist İsrail’in sloganlarla telin edildiği gösteride Mühendislik Fakültemiz Makine Mühendisliği 2. Sınıf Öğrencisi Abdülbaki Uğraş’ın okuduğu basın açıklamasının ardından grup demokratik eleştiri hakkını kullanarak olaysız bir şekilde dağıldı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Aralık 2017, Cuma / 4093 defa okundu.