Üniversitemiz GSF Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Tarafından Portfolyo Tasarımı Konferansı Gerçekleştirildi.

Anadolu Üniversitesi GSF Grafik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tevfik Fikret Uçar tarafından GSF Kırmızı salonda Portfolyo Tasarımı Konferans gerçekleştirildi. Üniversitemiz GSF Görsel İletişim Tasarımı Bölümü tarafından düzenlenen “Portfolyo Tasarmı“ adlı konferansa yoğun bir ilgi olduğu gözlemlendi.

Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin yanı sıra Kütahya Devlet Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerinin de aralarında bulunduğu kalabalık bir topluluğa konferans veren Uçar, birey kimdir, bireyin potfolyo tasarımına duyduğu ihtiyaç nerede başlar ve nasıl olması gerekir, özgünlük ve tasarım, bireyin karakterinin porfolyo tasarımlarına yansıma biçimlerinin örnekleri nelerdir? gibi birçok konu başlıklarında konferans verdi. Sonrasında öğrencilerden gelen soruları da yanıtlayan Uçar konferansını tamamladı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 07 Aralık 2017, Perşembe / 146 defa okundu.

Etiketler : DPU, Kütahya, Görsel İletişim Tasarımı ,