Gediz Meslek Yüksekokulumuzda Görev Değişikliği

Öğr. Gör. Fethullah Karamete, görev süresi dolan Mühendislik Fakültemiz Elektrik Elektronik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu’nun yerine, Üniversitemiz Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak göreve atandı.

İlçe Kaymakamı Muhammed Önder, Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Ticaret Odası Başkanı Mesut Naci Cebecioğlu, Gediz Yükseköğrenim Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Erol Altıntaş, Gediz Meslek Yüksekokulu ve Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Akademik ve İdari Personelinin katılımı ile gerçekleşen programda,  yaklaşık yedi yıldan bu yana Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürlük görevini özverili bir şekilde yürüten Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu’na katkılarından dolayı teşekkür edilerek,  kendilerine plaket takdim ettiler.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Kasım 2017, Cuma / 1972 defa okundu.