Harbi Sakat Muhabbetler Stand Up Gösterisi Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sosyal Yaşamı Destekleme Topluluğu (SOYADT) tarafından, konuk olarak Soner Çoban ve Selahattin Efe’nin katıldığı Harbi Sakat Muhabbetler Stand Up Gösterisi düzenlendi.

Etkinlik öncesinde Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kaan Erarslan, Soner Çoban’ı Üniversitemizde ağırlamaktan mutlu olduklarını bundan sonra da kendilerini Üniversitemizde görmek istediklerini dile getirerek Soner Çoban’a plaket takdim etti. Üniversitemizde ve Kütahya’da bulunmaktan son derece mutlu olduğunu dile getiren Soner Çoban bu güzel etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Engellilerin yaşadığı sorunlara dikkat çekmek amacıyla stand up gösterisi yaptığını söyleyen Soner Çoban yaptığı esprilerle dinleyicilere eğlenceli dakikalar yaşattı. İki bölümlük gösteri arasında Selahattin Efe de seslendirdiği türkülerle dinleyicileri derinden etkiledi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 02 Kasım 2017, Perşembe / 1816 defa okundu.