Üniversitemizden Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Eğitim Projesi

Valiliğimiz Başkanlığında oluşturulan Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Planlama ve Geliştirme Kurulu’nun Kütahya KÜSİ Eylem Planı kapsamında, Üniversitemiz, İş-Kur işbirliği ile Martur firması için istihdama yönelik eğitim modüllerinin oluşturulması gerçekleştirildi. Firmanın yeni kuracağı hattın eğitim dokümanları Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi’nin (DPÜSEM) koordinatörlüğünde oluşturulan teknik komisyon tarafından değerlendirilerek eğitimlere başlandı.

Eğitimlerin hazırlanması ve düzenlenmesi Teknik komisyonunda Martur firmasından eğitimciler ile Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özden Üstün, Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özer Aydın ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Ayhan Gün ve Yrd. Doç. Dr. Burhanettin Durmuş yer aldı. İstihdamın arttırılmasına yönelik yapılan KÜSİ çalışmasında yaklaşık 150 personele iş başı eğitim programı imkânı sağlanması düşünülmüştür.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 01 Kasım 2017, Çarşamba / 2801 defa okundu.