Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak Üniversitemizde

Radyo Dumlupınar ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Radyo Topluluğu tarafından, konuşmacı olarak Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak‘ın katıldığı Söyleşi düzenlendi. Gerçekleşen söyleşiye binlerce öğrenci katıldı.

Kütahya’da ve Üniversitemizde bulunmaktan çok mutlu olduklarını ve ilk defa bu kadar kalabalık bir toplulukla söyleşi gerçekleştireceklerini belirten Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Eğlenceli anların yaşandığı söyleşinin ardından hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektiren Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak Üniversitemizin sıcak karşılaması ve yoğun ilgi göstermesi nedeniyle bu etkinliğin organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini, bundan sonra daha sık Kütahya’ya ve Üniversitemize geleceklerini belirttiler.

Programın ardından Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’a Üniversitemizin anı tabağı takdim edildi. Etkinlik akşamında Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak Sera AVM’de gerçekleşecek Yol Arkadaşım adlı filmin gala gösterimine katılacak.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 26 Ekim 2017, Perşembe / 3025 defa okundu.