Diyanet İşleri Başkanlığına Ziyaret Gerçekleştirildi

Vali Ahmet Hamdi Nayir beraberinde AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar ile birlikte Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Rektör Yardımcımız ve İslami İlimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Halis Aydemir ile Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Bülent Cırık da yer aldı.

Kabullerinden dolayı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’a teşekkür eden ve günün anısına Kütahya’ya özgü porselen bir vazo takdim eden Vali Ahmet Hamdi Nayir yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Vali Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı ile Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören'e günün anısına Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından olan ‘Hadislerle İslam’ adlı kitapları takdim etti.

Kütahya İl Müftülüğü ile İslami İlimler Fakültemiz tarafından hazırlanan projelerin görüşüldüğü ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 26 Ekim 2017, Perşembe / 1686 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler