KÜSİ İl Temsilcisinden Mühendislik Fakültesi Öğrencilerimize 2209B Sanayi Odaklı Bitirme Tezleri Sunumu

KÜSİ İl Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Ayhan Gün tarafından Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencilerine Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Tezleri Sunumu gerçekleştirildi.

Sunumda proje hazırlamada dikkat edilmesi gereken konular ve proje hazırlamada izlenecek yöntemler hakkında detaylı bilgiler aktarıldı. Üniversitemiz öğrencilerinde proje kültürünün yaygınlaştırılması esasına dayalı olarak yapılan sunum öğrencilerimiz tarafından ilgiyle takip edildi. Hazırlanacak projelerin profesyonel hayatta hazırlanacak projeler için tecrübe oluşturması üzerinde duruldu. Eğitimlere devam edileceği bildirildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 24 Ekim 2017, Salı / 2325 defa okundu.