Türkiye ve Afrika Arasında Ekonomik İşbirliği Konferansı

Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) ve Afrika Diplomatik Topluluğu Büyükelçileri işbirliği ile Ankara Green Park Hotel’de düzenlenen Türkiye ve Afrika Arasında Ekonomik İşbirliği Konferansı’na, 54 Afrika ülkesi büyükelçisi ile gelen davet üzerine Üniversitemizi temsilen İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. İsmail Küçükaksoy ve Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Bülent Cırık katıldı. Ayrıca, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler de gelen davet üzerine konferansa katıldı.

Prof. Dr. İsmail Küçükaksoy ve Yrd. Doç. Dr. Bülent Cırık, konferansta çok verimli ve başarılı görüşmeler gerçekleştirdiklerini bildirdiler.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Ekim 2017, Salı / 1542 defa okundu.

Etiketler : DPU, Türkiye ve Afrika Arasında Ekonomik İşbirliği Konferansı ,