Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı ve Kütahya İl Müftüsü, Rektörümüzü Ziyaret Etti

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yavuz Ünal ve Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’i makamında ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yavuz Ünal’a ve Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar’a teşekkür etti. Ziyarette Rektör Yardımcımız ve İslami İlimler Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Halis Aydemir de hazır bulundu.

Ziyarette, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yavuz Ünal İslami İlimler Fakültemiz ile Kütahya Müftülüğü arasında imzalanan protokolün örnek teşkil ettiğini, önemli ve hayırlı işlere öncülük edeceğini ifade etti.  Müftü Hüseyin Hazırlar ise yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize hayırlar ve başarılar getirmesi temennisinde bulunarak Üniversitemiz ile güzel çalışmalar yaptıklarını, bu güzel çalışmalara bu yıl da devam etmek istediklerini söyledi. Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören de Dumlupınar Üniversite olarak her kurum ile ortak çalışmalar yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Ziyaretin sonunda, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yavuz Ünal, Diyanet İşleri Başkanlığının hazırladığı 7 ciltlik Hadislerle İslam eserini Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’e hediye olarak takdim etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 04 Ekim 2017, Çarşamba / 2258 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler