Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Güz Karma Resim Sergisi Bursa’da Göz Kamaştırdı

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Bursa Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde Güz Karma Sergisi’ni açtı. Güzel Sanatlar Fakültemiz Resim Bölümü Öğretim Üyeleri ve Yüksek Lisans Öğrencileri Güz Karma Resim Sergisi’ne Bursalı sanatseverlerden yoğun ilgi gördü.

Sergide serbest konulu tuval üzerine yağlıboya ve akrilik teknikte 27 eser izleyiciyle buluştu. Serginin açılışına Bursa İl Kültür Turizm Müdürü Abdullah  Damar, İl Kültür Turizm Müdür Yardımcı Işın Yüksel, Uludağ Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Şinasi İşler ve Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Nuri Yavuz ve öğrencileri, Bursa Kent Konseyi Meclis Üyeleri, Yeşim Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Us, Bursa Valiliği halkla ilişkiler Sorumlusu Galip Alankuş, Necatibey Kız Meslek Lisesi öğretmen, öğrencileri ve çok sayıda sanatseverin yoğun katılımlarıyla açılış gerçekleşti.

Serginin koordinatörü Güzel Sanatlar Fakültemiz Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Pınar Yazkaç;  ‘Tarihi kültürel anlamda kardeş iki şehir olan Kütahya ve Bursa arasındaki dostluk bağını güçlendiren bu sergi, genç sanatçıların ve iki üniversitenin ortak projelerine esin kaynağı olmuştur.’ şeklinde konuştu.

Sergide eserleri olan öğretim üyelerinden; Yrd. Doç. Dr. Pınar Yazkaç, Doç. Dr. Pelin Avşar, Yrd. Doç. Dr. Haydar Taşçılar, Dr. Murat Ateşli, Dr. Serpil Akdağlı,  Gülsevim  Can  ve Burak Yiğit, yüksek lisans öğrencilerinden; Recai Çelik,  Mehmet  Ali Kurt,  Hülya  Gökçe, Hilal Gürensoy Şener, Tuba Köse, Rabia  Pur, Anıl  İbrahim Demir, Beytullah Akgedik, Çiğdem Gündüz, Mehmet Kavun, Hakan  Emre Akkol,Kübra Turhan,Hilal Gürensoy  Şener, Nurullah Tamyıldız, Rabia Pur, Canan  Efe,Esra  Bütün,Murat Karaova’nın eserleri yer aldı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 03 Ekim 2017, Salı / 3069 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, tubif,

Bu Kategorideki Diğer Haberler