Oryantasyon Programı Başladı

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından, Evliya Çelebi Yerleşkesinde, üniversiteye yeni başlayan öğrencilerimize yönelik Oryantasyon Programı düzenlendi. Gerçekleşen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanımız Doç. Dr. Ercan Taşkın katılarak yeni öğrencilerle bir araya geldi.

Evliya Çelebi Yerleşkesi, tırmanma duvarı alanında gerçekleşen programda yiyecek içecek ikramı yapıldı. Çeşitli aktivitelerle öğrenciler eğlenceli dakikalar geçirdi. Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı 42 öğrenci topluluğunun stant açarak yeni gelen öğrencilere topluluk tanıtımları yaptığı Oryantasyon Programında ayrıca film gösterimi ve Dumlupınar Şehitliği Gezisi düzenlenecek.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 27 Eylül 2017, Çarşamba / 1472 defa okundu.

Etiketler : DPU, Kütahya, Oryantasyon Programı,