Üniversitemiz İle Kütahya İl Müftülüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Kütahya Valiliği himayesinde, Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi ve Kütahya İl Müftülüğü arasında ‘Temel İslam Bilimleri Mesleki Eğitim Çalışmaları’ alanında iş birliği protokolü imzalandı. Valilik Toplantı Salonundaki imza törenine Vali Ahmet Hamdi Nayir, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, İslami İlimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Halis Aydemir ile İl Müftü Yardımcıları Veysel Kükrek ve Mehmet Aslaner katıldı.

Protokol hakkında bilgiler veren İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, “Din hizmetleri alanında verimlilik ve kaliteyi sağlamak amacıyla ‘Temel İslam Bilimleri’ alanlarında müftülüğümüze bağlı din hizmetlerinde görevli personelimize Dumlupınar Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi bünyesinde mesleki eğitim ve gelişim seminerleri verilecektir” dedi. 

İl Müftülüğünde görevli personelin mesleki eğitim ve gelişim protokolüyle Dumlupınar Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi’nin akademik tecrübe ve birikiminden istifade edeceğini ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir protokolün hayırlı olmasını diledi.

Protokol Vali Ahmet Hamdi Nayir, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar ve İslami İlimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Halis Aydemir tarafından imzalandı. Protokol kapsamında Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi tarafından İl Müftülüğü personeline, Temel İslam Bilimleri, Din Bilimleri ve İslam Tarihi, Kur’an-ı Anlamada Yöntem, Güncel İnanç Problemleri, Kurumsal İletişim, Din ve Toplum, Din Hizmetlerinde İletişim, Güncel Hadis Problemleri gibi konularda eğitim verilecek.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 04 Ağustos 2017, Cuma / 3608 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler