Üniversitemiz GSF Özel Yetenek Sınavları Başladı

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Özel Yetenek Sınavı, Türkiye genelindeki tüm illerden toplam 1018 adayın katılımıyla başladı.

Sınavla ilgili açıklamalarda bulunan GSF Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Altuncu şunları söyledi: “Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Özel Yetenek Sınavı, Ülkemizin tüm illerinden toplam 1018 adayın katılımı ile 17 Temmuz Pazartesi Günü saat 10.00’da Güzel Sanatlar Fakültesi binasında başlatıldı. Sınavın tamamlanmasından sonra öğrenci adaylarımızın sınav evrakları, Üniversitemiz ve diğer üniversitelerin alanında uzman öğretim üyelerinden oluşan 5 kişilik bir jüri tarafından değerlendirilerek, sınavda başarılı olan adaylar puanlarına ve tercih sıralarına göre Resim (I. Öğretim), Resim (II. Öğretim), Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Çizgi Film ve Animasyon Anasanat Dalı ile Seramik ve Cam Bölümüne yerleştirileceklerdir. Sınav sonuçlarına göre belirlenecek olan, Bölüm bazında oluşturulan asil ve yedek aday listeleri en kısa sürede Üniversitemiz ve Güzel Sanatlar Fakültemizin web sayfasında ilan edilecektir.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Temmuz 2017, Pazartesi / 4243 defa okundu.

Etiketler : dpü,