Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulumuzda Her Telden Halk Konseri

Kaymakam Bünyamin Karaloğlu tarafından kurulan, Kaymakam Bünyamin Karaloğlu, öğrenci, memur ve esnaftan oluşan 12 kişilik koro ve orkestra tarafından Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu Osmangazi Salonu’nda verilen “Her Telden“ halk konseri, büyük beğeni topladı. Konserde Domaniç İlçe Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu hem gitar çalıp hem de solistlik yaparken, Domaniç İlçe Hastanesi Doktorlarından Dr. Sinan Baldağ baterisi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Öztürk klavye, Domaniç İlçe Hastanesi hemşirelerinden Emrah Ayçiçek bağlama, Enerji Danışmanı Melih Karadeniz perküsyon, esnaftan Mustafa Yıldırım basgitar ve solist, Serdar Sarıöz kemençe, kemanıyla müzik öğretmeni Orhan Hüsemoğlu, Domaniç Hayme Ana Melek Yüksekokulumuz öğrencileri ikiz kız kardeşler Büşra ve Esra Karaağaç, solist ve kabak kemane ile, Caner Şahin bağlama ve Gaffari Özavcı’nın solist olarak katkı sağladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören ile Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Ak Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, Domaniç Hayme Ana MYO Müdürümüz Öğr. Grv. Bülent Gül, il protokolü, akademisyenler, diğer il ve ilçelerden Kaymakamlar, Belediye Başkanları, kurum amirlerinin, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Domaniç halkının da katıldığı konser büyük bir beğeniyle izlendi.

Türk halk müziği, Türk sanat müziği, arabesk ve Türk hafif müziğinin iz bırakan eserlerinden 24 şarkı ve türkü ile sahne alan koro ve orkestranın muhteşem konserini izlemeye çok sayıda vatandaş katıldı.

Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksek Okulu Osmangazi Konferans salonunda verilen konser, birinci günü ilçede ki öğrencilere ve halka, ikinci günü ise protokole ve halka verildi. Her telden konserine, izleyen başta Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören olmak üzere il protokolü, komşu il ve ilçelerden Kaymakamlar, Belediye Başkanları, kurum amirleri konseri büyük bir beğeniyle izlediler. Konser sonrası Kaymakam Bünyamin Karaloğlu ile koro ve orkestrayı tebrik etti.

Konserde sahne alan Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulumuz öğrencisi solist Büşra Karaağaç, “Aileden gelen bir aşk bu küçük yaştan beri evin içerisinde sürekli müzikle doğduk, büyüdük, yaşadık. Kaymakam beyin öncülüğünde kurulan koro ve orkestramızla verdiğimiz konserin çok güzel bir konser olduğunu düşünüyoruz” derken İkiz kardeşi Esra Karaağaç, “Sazla başladım. İlk kabak kemanede tecrübemi bu konserde verdim. Çok mutluyum, herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Mayıs 2017, Salı / 2963 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler