Resim Bölümü Yüksek Lisans Öğrencilerimizden Bahar Temalı Karma Resim Sergisi Açıldı

Sosyal Bilimler Enstitümüz Resim Ana Sanat Dalı öğrencilerinin Güzel Sanatlar Fakültesi Zafertepe Sergi Salonu’nda kurdele kesilerek açıldı. Serginin açılışını Kütahya Baro Başkanı Avukat Ahmet Atam, Güzel Sanatlar Fakültemiz Dekan Prof. Dr. Ahmet Altuncu, Sosyal Bilimler Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. İsmail Küçükaksoy, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Keriman Pekkan, Dekan Yardımcımız Yrd. Doç. Dr. Pınar Yazkaç, Resim Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Pelin Avşar Karabaş, Seramik Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Nurettin Gülaçtı, Yrd. Doç. Dr. İsmet Yüksel, Yrd. Doç. Oya Yüksel, Yrd. Doç. Dr. Haydar Taşçılar, Öğr. Gör. Erdoğan Dizdar, Araş. Gör. Gülsevim Can Gürbüz, öğretim üyeleri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Sosyal Bilimler Enstitümüz Resim Ana Sanat Dalı öğrencilerinin Yrd. Doç. Dr. Pınar Yazkaç danışmanlığında; Resim Atölye Uygulamaları dersinin Final Projesi olarak hazırlamış oldukları ebatları 150x150 cm tuval üzerine yağlıboya ve akrilik tekniğiyle oluşturulan 15 adet eser izleyici ile buluştu.19 Mayıs Gençlik Haftası nedeniyle açılan sergide öğrencilerin 'Bahar' temasını; kendi özgün yaklaşımları, metinleri ve tekniklerini ön plana çıkarttığı sergi 16-23 Mayıs tarihleri arasında gezilebilecek. Serginin; daha sonra başka şehirlerde ve üniversitelerde sergilenmesi planlanıyor.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Mayıs 2017, Perşembe / 2550 defa okundu.