TBMM İle Üniversitemiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Arasında VIP Sağlık Hizmeti Protokolü İmzalandı

Bir süre önce, Üniversitemiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nde gerekli incelemelerde bulunan değerlendirme komisyonu, yaptığı değerlendirme sonucunda TBMM Başkanlığında anlaşma protokolü imzalandı. Törene TBMM Genel Sekreteri M. Ali Kumbuzoğlu, Milletvekili Hizmetleri Başkanı Ahmet Yurtman, Tıbbi İnceleme Koordinatörü Dr. A. Jale Devran ile Kütahya Milletvekilleri Prof. Dr. Vural Kavuncu, Mustafa Şükrü Nazlı, İshak Gazel, Ahmet Tan, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Hakan Vural, İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Emrah Çamlı, Kamu Hastaneleri İl Sekreteri Dr. İsmail Zehir katıldı.

Halen görev yapan ya da daha önce görev yapmış sayıları 11 bini bulan Milletvekilleri ve yakınlarının sağlık hizmetlerinin daha yaygın yürütülebilmesi ve kolaylaştırılması amacıyla TBMM Başkanlığı bir süredir bazı Sağlık Bakanlığı ve Üniversite hastaneleri ile VIP sağlık hizmeti anlaşmaları yapmaktadır. Bu anlaşmalar nitelikli sağlık hizmeti, kapsamlı tıbbi donanım ve kaliteli otelcilik hizmeti gibi kriterler arandığı için seçici olunuyor. Bu kapsamda TBMM’nin yaptığı 23. Hastane anlaşması olmakla birlikte Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi olarak yapılan ilk anlaşma olma özelliğini taşıyor.

Kütahya tarih, kültür, sanat, doğa ve termal alanında çok önemli zenginliklere sahip olan bir ilimiz. İlimizin tanınırlığı ve önde olduğu alanlardan birisi de artık sağlık alanında Fizik tedavi ve Rehabilitasyon Hastaneleridir. Yeni hizmete girmiş olan Üniversitemiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon hastanemiz de niteliği, donanımı, kapsamı ve sağladığı imkanlar açısından Türkiye’de iddialı ve çok tercih edilen hastanelerinden birisi olmuştur.

TBMM ile yapılan bu anlaşma hastanemiz için bir prestij anlamı taşıyor. Üst düzey görev yapmış Bakanlarımız ve milletvekillerimiz hastanemizde tedavi edilecek olması Kütahya’mızın tanıtımı için de büyük önem taşıyor. Gurur duyduğumuz bir konu ise Hastanemizin sunduğu imkânların tüm hastalarımız için aynı özellikleri taşıyor olması. Yani tüm hastalarımız Milletvekili veya yakınları için sunulan VIP hizmetlerinden yararlanmakta, tüm hastalarımız tek tek ayrı önem ve değere sahip olmaktadır. 

TBMM İle Üniversitemiz arasındaki protokolü TBMM Genel Sekreteri M. Ali Kumbuzoğlu ile Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören imzaladı. Protokol hakkında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören “Bu protokol Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemizin hem kalite tescili anlamına gelmekte hem de bize güç katmaktadır. Kütahya’nın sağlık turizmi merkezi olması yönünde yapılan çalışmalar için de önemli bir adım olarak görmek gerekir." dedi. 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 12 Mayıs 2017, Cuma / 2488 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler