Başarıya Ulaşmak Zor Ama Kestirme Bir Yol Biliyorum Söyleşisi Düzenlendi

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sinema ve Fotoğrafçılık Topluluğu tarafından, konuşmacı olarak sevilen dizi Seksenler ’in Yapımcısı Birol Güven, dizi oyuncuları Şoray Uzun, Aydın Sarman ve Berat Yenilmez‘in katıldığı Başarıya Ulaşmak Zor Ama Kestirme Bir Yol Biliyorum Söyleşisi düzenlendi.

Kütahya’da ve Üniversitemizde bulunmaktan mutlu olduklarını dile getiren konuklar, hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Tecrübelerini dinleyicilerle paylaşan ve hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektiren Birol Güven, Şoray Uzun, Aydın Sarman ve Berat Yenilmez Üniversitemizin sıcak karşılaması ve yoğun ilgi göstermesi nedeniyle etkinlik organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini, bundan sonra daha sık Kütahya’ya ve Üniversitemize geleceklerini beyan etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Mayıs 2017, Çarşamba / 2303 defa okundu.