Ravi İncigöz ve Refik Sarıöz Üniversitemizde

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Radyo Topluluğu tarafından, konuşmacı olarak Ravi İncigöz ve Refik Sarıöz‘ün katıldığı Söyleşi düzenlendi. Gerçekleşen söyleşiye katılımın yoğun olduğu gözlendi. Söyleşi öncesi Ravi İncigöz ve Refik Sarıöz, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’i makamında ziyaret etti.

Kütahya’da ve Üniversitemizde bulunmaktan çok mutlu olduğunu dile getiren Ravi İncigöz ve Refik Sarıöz hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektiren Ravi İncigöz ve Refik Sarıöz Üniversitemizin sıcak karşılaması ve yoğun ilgi göstermesi nedeniyle bu etkinliğin organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini, bundan sonra daha sık Kütahya’ya ve Üniversitemize geleceklerini beyan ettiler.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 27 Nisan 2017, Perşembe / 1706 defa okundu.

Etiketler : dpü,