Objektif Öğrenci Gazetemizin 2. Sayısı Yayımlandı

Üniversitemiz Şaphane Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri tarafından çıkarılan Objektif Öğrenci Gazetesinin 2. sayısı yayımlandı. Her sayısında farklı konuların mercek altına alındığı gazetenin bu sayısında ana tema Gediz Depremi. Türkiye’de gazete çıkaran ilk ve tek meslek yüksekokulu olan Şaphane Meslek Yüksekokulumuz, Objektif Öğrenci Gazetesi ile halkla ilişkiler bölümünde eğitim alan öğrencilerimize iletişim ve medya alanında iş deneyimi ve uzmanlaşma açısından büyük fırsat sunuyor.

Objektif Öğrenci Gazetesinin yeni çıkan 2. sayının ardından Şaphane Meslek Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil, Meslek Yüksekokul Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Adem Tokat, Öğr. Gör. Recep Büber, Öğr. Gör. Rıdvan Yüksel ve Halkla İlişkiler Bölüm öğrencilerimizden oluşan heyet Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’i makamında ziyaret ederek gazete hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 13 Nisan 2017, Perşembe / 2342 defa okundu.

Etiketler : dpü,