Nöroşirürji Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Hasan Emre Aydın, Prof. Dr. Mahir Tevruz Bilimsel Araştırma Ödülü’nü Kazandı

Türk Nöroşirürji Derneği’ nin her yıl yalnızca bir bilim adamını layık gördüğü ‘Prof. Dr. Mahir Tevruz Bilimsel Araştırma Ödülü’nü bu yıl Üniversitemiz Tıp Fakültesi Nöroşirürji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hasan Emre Aydın kazandı.

Dr. Aydın’ a ödülü Antalya’da düzenlenen TND 31. Bilimsel Kongresi Ödül Töreninde, geçen dönem Dernek Başkanı Prof. Dr. Zeki Şekerci tarafından verildi. Dr. Aydın ödülü, beyin kanaması tedavisinde farklı ilaç mekanizmalarını incelediği çalışması ile almaya hak kazandı. Beyin kanamaları üzerinde çalışmaları devam eden Dr. Aydın, çalışmasını geçtiğimiz yıl Tıp Fakültemizde tamamlamış ve çalışma aynı sene içerisinde uluslararası dizinlerde taranan bilimsel dergide yayınlanmıştır.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 12 Nisan 2017, Çarşamba / 4633 defa okundu.