5 Nisan Avukatlar Günü Karma Resim Sergisi Açıldı

5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle; Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nün Kütahya Barosu ile ortak işbirliği içinde hazırlamış oldukları 30 eserden oluşan karma sergiye ilgi büyüktü. Güzel Sanatlar Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet Altuncu’nun tensipleriyle, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’in katkılarıyla meydana gelen sergi Kütahya’nın tarihi Balıklı Camii karşısındaki tarihi Mollabey Konağı olarak adı geçen Kütahya Barosuna ait Avukatlar Evi‘nde gerçekleşti. Tarihi konağın avlusunda konuklara kokteyl verildi. Sergi Kütahya Baro Başkanı Avukat Ahmet Atamın destek ve himayeleriyle gerçekleşti.

Kütahya Barosu tarafından Kütahya Adliye Sarayı bahçesinde düzenlenen törenin ardından; Avukatlar Evi'nde sergi açılışı ve kokteyle Vali Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Bülent Tatkan, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Uğur, STK Temsilcileri, İş Adamı Rıza Güral, daire müdürleri ve avukatlar katıldı.

5 Nisan Avukatlar Günü etkinlikleri Kütahya Barosu Avukat Evi’nde düzenlenen kokteyl ve Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri tarafından hazırlanan resim sergisi açılışı ve eserlerin incelenmesiyle devam etti. Tören sonrasında Güzel Sanatlar Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet Altuncu’ya plaketlerini Vali Ahmet Hamdi Nayir, Dekan Yardımcımız Yrd. Doç. Dr. Pınar Yazkaç’a AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel ve Resim Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Pelin Avşar Karabaşa’a ise Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz takdim etti.

Baro Başkanı Ahmet Atam da Güzel Sanatlar Fakültemiz öğrencilerine ve öğretim üyelerine teşekkür ederek her birine Teşekkür Belgesi takdim etti. Sergide, Güzel Sanatlar Fakültemiz gençlerine kültür ve sanatta daima destek verdiklerinin ifade eden Baro Başkanı Avukat Ahmet Atam Üniversitemizle olan olumlu diyaloglarının devam edeceğini vurguladı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 05 Nisan 2017, Çarşamba / 3522 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler