Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulumuzda Bir Destandır Çanakkale Konferansı ve Müzikali Düzenlendi.

Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulumuzda öğrencilerimize ve halka yönelik Bir Destandır Çanakkale Konferansı ve Müzikali gerçekleştirildi. Programa konuşmacı olarak katılan Faruk Ambarcıoğlu Çanakkale’de yaşanmış olaylardan derlediği bir konferans verdi. Akabinde, Şef Erdinç Ertüzün’ün düzenlemesini yaptığı Faruk Ambarcıoğlu’nun eseri Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençleşen Türküler Türk Halk Müziği Gençlik Korosu oyuncuları tarafından sergilendi.

Öğrencilerimizin ve halkın yoğun ilgi gösterdiği program sonunda Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Ahmet Bülent Gül, Faruk Ambarcıoğlu ve Şef Erdinç Ertüzün’e teşekkür takdimlerinde bulundu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 28 Mart 2017, Salı / 1847 defa okundu.

Etiketler : dpü,