Dünya Sağlık Örgütü Türkiye Temsilcisi Dr. Pavel Ursu ve Beraberindeki Heyet Üniversitemiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’ni Ziyaret Etti.

Dünya Sağlık Örgütü Türkiye Temsilcisi Dr. Pavel Ursu, Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu ve Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı akademisyenleri ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemizi ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarete Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şükrü Şentürk de katıldı.

Dünya Sağlık Örgütü Türkiye Temsilcisi Dr. Pavel Ursu, Dünya Sağlık Örgütü Program Sorumlusu Dr. Toker Ergüder, Dünya Sağlık Örgütü Program Asistanı Bayan Gül Menet, Dünya Sağlık Örgütü Memuru Bay Gökhan Gülhan, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nur Aksakal, Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Prof. Dr. E. Didem Evci Kiraz, Sağlık Bakanlığı Uzm. Yrd. Banu Nesibe Demir’in bulunduğu heyet, hastanemizde incelemelerde bulunarak tedavi gören hastalar ile sohbet etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 13 Mart 2017, Pazartesi / 3384 defa okundu.