Ahmet Yesevi Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Kutalmış, Üniversitemizi ziyaret etti.

Kazakistan‘ın Türkistan şehrinde bulunan Ahmet Yesevi Üniversitesi’nin Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Kutalmış, Üniversitemizi ziyaret etti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kaan Eraslan ile bilgi alışverişinin yapıldığı görüşmede Üniversitemize ilk defa geldiğini belirten Prof. Dr. Mehmet Kutalmış Evliya Çelebi Yerleşkemizi çok beğendiğini ve Üniversitemizin gösterdiği gelişmelerin etkileyici olduğunu söyledi.

Ziyaret esnasında her iki üniversitenin eğitim alanındaki işbirlikleri ve bilimsel faaliyetleri de ele alındı. Görüşmede, ortak çalışma konusunda somut başlıklar ve faaliyet takvimi belirlendi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 13 Mart 2017, Pazartesi / 2844 defa okundu.