Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar ve Beraberindeki Heyet Rektörümüzü Ziyaret Etti

Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Palakoğlu ve Diyanet İşleri Başkanlığı Yatırım Emlak ve Teknik Hizmetler Daire Başkanı Dursun Duyar; Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Üniversitemiz ve Üniversitemizdeki Vakıf Cami Ek Binası hakkında bilgiler veren Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar’a, Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Palakoğlu’na ve Diyanet İşleri Başkanlığı Yatırım Emlak ve Teknik Hizmetler Daire Başkanı Dursun Duyar’a teşekkür etti. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halis Aydemir de ziyarette hazır bulundu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Şubat 2017, Cuma / 2847 defa okundu.