Milletvekili Vural Kavuncu Simav Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti

Ak Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Simav ziyareti kapsamında, Simav Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etti. Ziyarete Milletvekilinin yanı sıra Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güner ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı katıldı.

Milletvekili Vural Kavuncu ve beraberindeki heyet Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Rüştü Güntürkün'den Yüksekokulumuzun faaliyetleri, sorunları, ihtiyaçları vb. konularda bilgi alarak Yüksekokulumuza her türlü desteği vereceklerini beyan etti.

Ayrıca Milletvekili Vural Kavuncu ve beraberindeki heyet Meslek Yüksekokulumuz Toplantı Salonu’nda Akademik ve İdari Personelimiz ile bir araya gelerek 15 Temmuz Süreci, Yeni Anayasa çalışmaları, Ülkemize dışarıdan ve içeriden yapılan terör saldırılarına karşı mücadele konularında değerlendirmelerde bulundu.

Ziyaret sonunda Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Rüştü Güntürkün, AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 03 Ocak 2017, Salı / 2140 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler