Emet Meslek Yüksekokulumuzda Bankacılıkta Kariyer Planlaması Konferansı Gerçekleştirildi

Emet Meslek Yüksekokulumuz Maliye Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Reşat Kırmızı ve Dış Ticaret Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Tuğba Alp’in organizasyonu ile Maliye ve Dış Ticaret bölümü öğrencilerine Bankacılıkta Kariyer Planlaması Konferans gerçekleştirildi. Ziraat Bankası müdürü Hatice Doğdu ve Ziraat Bankası çalışanlarından Hayrettin Kurtuluş ile Aydın Zengin konuşmacı olarak katıldılar.

Konferansın ilk bölümünde Ziraat Bankası Müdürü Hatice Doğdu bankacılık sektörü, bankacılık faaliyetleri, bankalarda istihdam olanakları ve aranılan personel nitelikleri, üniversite öğrencilerinin yararlanabileceği bankkart ile kredi kartı kullanımı, bir öğrencinin kendi bütçesini nasıl yönetmesi gerektiği konularında ve kendi tecrübelerinden Maliye Programı ve Dış Ticaret Programı öğrencilerine bilgiler verdiler. Konferansın son bölümü ise soru ve cevap şeklinde geçti.

Konferans, Emet Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Bircan’ın hediye takdimi ve öğrencilere teşekkürleri ile sonlandı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 02 Ocak 2017, Pazartesi / 2112 defa okundu.

Etiketler : dpü,