Olgun Gençler Üniversitesi Kütahyalı 50 Yaş Üstü Bireylere Tanıtıldı

Üniversitemiz Dış İlişkiler Koordinatörlüğü bünyesinde yürütülen KİPAM-Bilgi Güçtür, Yaş Mühim Değildir Projesi kapsamında Kütahya’da yaşayan 50 yaş üstü bireylerle odak grup görüşmesi yapıldı. Toplantıda, proje, Ulusal Ajans ve açılacak kurslar hakkında bilgi verildikten sonra katılımcıların proje, hayat boyu öğrenme, kurslar ve saatleri ile ilgili fikirleri alındı.

Kütahya’mızda açılacak olan Olgun Gençler Üniversitesi ile ilgili sunumu ilgiyle dinleyen katılımcılar, Olgun Gençler Üniversitesi’nin kendilerinin olduğunu ve ona sahip çıkmaları gerektiğini belirttiler. Katılımcılar Üniversite’nin Kütahya halkıyla bütünleşme çabasından ve üniversite imkânlarının halka açılmasından memnun olduklarını dile getirdiler. Katılımcılar ayrıca projenin uygulamaya geçmesini beklemeden üniversiteye gelip gezmek ve üniversite havasını solumak istediklerini, özellikle üniversite kütüphanesini gezerek kitapları incelemek istediklerini söylediler.

Yapılan bu son etkinlik ile KİPAM Projesi sayesinde Kütahya’da açılacak olan Olgun Gençler Üniversitesi’nin önemli ayaklarından bir tanesi daha tamamlanmış oldu. Proje ekibi tarafından yapılan açıklamada projenin daha şimdiden Kütahya’da ilgiyle karşılanması, Kütahyalıların, özellikle Kütahya Belediyesi ve Kütahya Kent Konseyi’nin projeyi desteklemesi konuyla ilgili olumlu gelişmelerin olacağının kanıtı şeklinde ifade edildi. 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 21 Aralık 2016, Çarşamba / 2828 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler