Şaphane Meslek Yüksekokulumuzdan Şehide Saygı Etkinliği

Rektörlüğümüz katkılarıyla, Şaphane Meslek Yüksekokulumuz tarafından Şehide Saygı Etkinliği kapsamında Dumlupınar Şehitliğine ziyarette bulunuldu. Ziyaret için Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığınca 3 otobüs, Şaphane Belediyesince 4 otobüs ve Şaphane Kaymakamlığınca 1 otobüs tahsis edilmiş olup, ziyarete 300 öğrencinin yanında meslek yüksekokul çalışanlarıyla Meslek Yüksekokulumuz tarihinde görülmemiş bir katılımla teröre lanet ve şehide saygı etkinliği gerçekleştirildi.

Ülkemiz için bu güne kadar şehit olan herkesin hatırlandığı etkinlikte, son günlerde haince gerçekleştirilen terör saldırılarında ve 15 Temmuz Darbe Girişiminde hayatını kaybeden şehitlerimizle, özellikle Dumlupınar ve Çanakkale Savaşlarında şehadet mertebesine ulaşan vatan erleri Şaphane Müftülüğünce görevlendirilen Şaphane KocaSeyfullah Camii İmam Hatibi Osman Arslan’ın yaptığı dua ile yâd edildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 21 Aralık 2016, Çarşamba / 1786 defa okundu.