KGSMYO’da Sanat ve Söyleşi Günleri Etkinliği

Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulumuzda, konuşmacı alanlarında ulusal ve uluslararası platformda tanınmış Edebiyat alanında önemli eserler vermiş olan Mevlana İdris Zengin, GRTC Kurucu Başkanı Mustafa Önsay, Ressam Sanatçı Ahmet Güneştekin, Çini Sanatçısı Nida Olçar’ın katıldığı Sanat ve Söyleşi Günleri Etkinlikleri düzenlendi.

Katılımın yoğun olduğu etkinliklerde sanatçılar edebiyat, resim, çini gibi sanatın farklı dallarında Kütahya’nın Türk Sanat hayatındaki yerine vurgu yaparak tecrübelerini ve sanat hakkındaki düşüncülerini dinleyicilerle paylaştı. Türkiye’de ve dünyada sanattaki son gelişmelerin de değinildiği etkinliklerde konuklar Kütahya’da bulunmaktan ve Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulumuzda bulunmaktan son derece mutlu olduklarını bu tarz etkinliklerin artarak devam etmesi gerektiğini vurguladılar.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 12 Aralık 2016, Pazartesi / 2270 defa okundu.

Etiketler : dpü,