Özel Çocuk Şenliği Tavşanlı‘da Yapıldı

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Engelsiz Hayat Topluluğu (EHAT) yaklaşık 150 engelli çocuğun ve ailelerinin katılımlarıyla “Özel Çocuk Şenliği“ gerçekleştirdi. Diğer şenliklerden farklı olarak eğitici ve eğlendirici etkinlik masaları şenliğin dikkat çekici özelliği olarak yansıdı. Çocuklara şenlik boyunca el becerileri yaptırıldı. Şekilli balon masası, maske masası, yüz boyama masası, oyun hamuru masası, puzzle masası, müzik aletleri çaldırma, el baskısı ve serbest resim alanları oluşturulan alanlardan bazılarıydı.

Etkinliğe Tavşanlı Belediyesi Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ve Tavşanlı Belediyesi İlçe Başkanı Mehmet Demir katılım gerçekleştirdi.

Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu konuşmalarında Dumlupınar Üniversitesi öğrencileri ve Engelsiz Hayat Topluluğuna müteşekkir olduğunu, bu özel günde gerçekleştirilmiş olan etkinlikte özel çocuklarımızın ne kadar değerli olduğunu dile getirdi. Etkinlik boyunca etkinlik masalarına yoğun ilgi gösteren çocuklar etkinlik masalarında ve şişme oyun alanlarında doyasıya eğlediler. Engelsiz Hayat Topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Bülbül konuşmalarında Tavşanlı Belediyesi’ne ve duyarlı engelli ailelerine teşekkür ederek, Tavşanlı ve diğer ilçelerimizde bu türde etkinliklerin devamının geleceğini belirtti.

Etkinlik müzik şöleniyle son buldu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 06 Aralık 2016, Salı / 3089 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler