IEEEXtreme 10.0‘a Katılarak Başarıyla Tamamladık

Uluslararası Elektrik-Elektronik Mühendisliği Enstitüsü (IEEE) tarafından, üniversitelerde okuyan IEEE Toplulukları öğrencilerinin katıldığı yarışma gerçekleştirildi. Tüm dünyada aynı anda yapılan ve 24 saat süren IEEEXtreme Programlama Yarışması’na Üniversitemiz IEEE Topluluğu 2 takımla katıldı.

Yrd. Doç. Dr. Mustafa Namdar danışmanlığında, Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölüm öğrencilerimiz Halil Birtan Alcan, Mehmet Yağız Orhan, Anıl Gül, Halit Gökberk Çakmak ve Berk İnan Bilgisayar Mühendisliği bölümü öğrencimiz Eren Karadeniz'den oluşan takımlarımızın yer aldığı bu uluslararası yarışmada, takımlarımızdan biri Türkiye'de 17. oldu.

24 saat süren bu yarışmada verilen sorulara yazılım kodlama dilleri ile çözümler üreten, yarışmayı sonuna kadar sürdüren takımlarımız, Türkiye'nin önde gelen üniversitelerin de yarıştığı bu organizasyona katkı sağladı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 24 Kasım 2016, Perşembe / 2664 defa okundu.