Hayırsever Eczacı Oğuz Akın Ziyaret Edildi

Üniversitemizin Simav Dr. İbrahim Naci Eren Yerleşkesi‘ne on dört (14) derslikli eğitim bloğu yaptıran Hayırsever Eczacı Oğuz Akın’ı, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’in talimatları doğrultusunda Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Rüştü Güntürkün, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Mustafa Ordu ve öğrencilerimizden oluşan heyet, Simav’a özgü yöresel hediyeler götürerek İstanbul’daki evinde ziyaret etti.

Hayırsever Eczacı Oğuz Akın, Meslek Yüksekokulumuzdan gelen misafirlerini eşi ve kızı ile birlikte evinde karşılayarak çeşitli ikramlarda bulunmuşlardır. Eczacı Oğuz Akın ve ailesi bu ziyaretin kendilerini çok duygulandırdığını belirterek en kısa sürede Üniversitemize iade-i ziyarette bulunacaklarını ifade etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 31 Ekim 2016, Pazartesi / 1096 defa okundu.

Etiketler : DPU, Kütahya,