Dünyanın Rengi, Kütahya’nın Misafiri Etkinliği Düzenlendi

Üniversitemizi tercih eden yaklaşık 45 ülkenin öğrencileri, tanışma etkinliğinde bir araya geldi. Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu’na (UDEF) bağlı Hayme Ana Uluslararası Öğrenci Derneği‘nin düzenlediği tanışma etkinliğine, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Şükrü Nazlı, İshak Gazel, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, UDEF Başkanı Mehmet Ali Bolat, Hayme Ana Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Muhammed İkbal Gündem, STK Temsilcileri ile yaklaşık 300 yabancı öğrenci katıldı.

Dünyanın Rengi, Kütahya’nın Misafiri sloganıyla hazırlanan etkinlik, Afganistanlı öğrenci Nakibullah Tuğhigin Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Etkinlikte, Protokol konuşmalarının ardından dernek faaliyetlerini gösteren slayt gösterisi sunulurken, yabancı öğrenci temsilcileri de kente ilk geldiklerinde hissettikleri duygu ve düşüncelerini katılımcılarla paylaştı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Ekim 2016, Salı / 2428 defa okundu.