Değerli Büyüğümüz, Hayırsever Dr. İbrahim Naci Eren Son Yolculuğuna Uğurlandı

Değerli Büyüğümüz, Hayırsever Dr. İbrahim Naci Eren hayata gözlerini yumarak, Hakka yürüdü. Cenazesi Cuma Namazına Müteakip Simav İlçesi Halil Ağa Camii’nden kaldırılarak, Simav Dr. İbrahim Naci Eren Kampüsü’nde defnedildi. Cenazeye Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Simav Teknoloji Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Muammer Gavas, öğretim görevlilerimiz, idari personelimiz ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Servetini eğitim yatırımlarına harcayan Simav’ın 91 yaşındaki Hayırsever Dr. İbrahim Naci Eren, Simav’da eğitim yuvası yapımına ilk olarak, 1992 yılında rahmetli annesi Gülizar Eren adına ilçe merkezine 24 derslikli bir ilkokul yaptırdı. Daha sonra Simav Teknoloji Fakültemiz bünyesine birisi kendi, diğeri eşi Müfide Eren adına 2 eğitim bloğu yaptırdı. Bunun yanında Teknoloji Fakültemiz ile Simav Meslek Yüksekokulumuzun yapımına da maddi destek sağlayan Eren, Simav Yerleşkemiz alanına, rahmetli dedesi Müftü Hacı Mehmet Akif Eren adına 20 derslikli yeni bir eğitim bloğu yaptırdı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 21 Ekim 2016, Cuma / 2457 defa okundu.

Etiketler : dpü,