Oryantasyon Programı

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından, Evliya Çelebi Yerleşkesinde, aramıza yeni katılan öğrencilerimize yönelik Tırmanma Duvarı Alanı’nda DPÜ Color Festivali ve Oryantasyon Programı düzenlendi. Gerçekleşen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Doç. Dr. Ercan Taşkın katılarak yeni öğrencilerimizle bir araya geldi.

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı öğrenci topluluklarının stant açarak yeni gelen öğrencilere topluluk tanıtımları yaptığı Oryantasyon Programında ayrıca Tiyatro Rock Müzik Toplulukları gösteriler sergiledi. Yarışmaların da yapıldığı Color Festival’de, alanda kurulan oyun parklarında öğrencilerimizi doyasıya eğlendi. Üniversitemizi, şehrimizi ve tarihi mekânları tanıtım amaçlı Yerleşkeler ve Şehir Gezisi gerçekleştirildi. Amfi Tiyatro Film Gösterimi/Müzik ve Tiyatro Gösterileri sergilendi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 03 Ekim 2016, Pazartesi / 2944 defa okundu.

Etiketler : dpü, teknofest,