Gediz MYO ve Gediz Sağlık Hizmetleri MYO’da Kayıtlar Tamamlandı

Gediz Meslek Yüksekokulumuz ve Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarımızda 2016-2017 eğitim öğretim yılı kayıtları tamamlandı.

Gediz Meslek Yüksekokulu ve Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüklerini yapan Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu; “2016-2017 eğitim öğretim yılı kayıt döneminde Gediz Meslek Yüksekokuluna 802 öğrenci kayıt yaptırmış olup öğrenci sayısı toplam 2250 olmuştur. Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna ise 119 öğrenci kayıt yaptırmış olup öğrenci sayısı 292’ye ulaşmıştır. Toplamda iki okulumuz öğrenci sayısı 2542 olmuştur. Meslek yüksekokullarımız eğitim öğretimde yeterli akademik ve idari kadrosu, alt yapısı, sosyal, sportif, teknik donanım ile tercih edilen yükseköğretim kurumlarıdır. Yeni kayıt olan öğrencilerimize hoş geldiniz derken,  tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 23 Eylül 2016, Cuma / 1302 defa okundu.

Etiketler : DPU,