Üniversitemizde Kütahya’nın Uluslararası Alanda Tanıtılması İçin 2. Toplantı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz öncülüğünde Kütahya’nın turizm potansiyelinin uluslararası alanda tanıtılması çalışmaları kapsamında 2. Toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Tavşanlı Turizm Otel İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Bülent Cırık, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ve Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş katıldı.

Toplantıda, 30 Eylül- 6 Ekim 2016 tarihleri arasında Suudi Arabistan, Kuveyt, Bahreyn, Katar vs. Arap ülkelerinden gelecek turizm acentalarının, sivil toplum kuruluşlarının, Arap medyasının ve örneklem teşkil edecek Arap turistlerin ağırlanması ve bölgenin en etkili şekilde tanıtılması için yapılacak çalışmalar hakkında istişare yapıldı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 01 Haziran 2016, Çarşamba / 2200 defa okundu.

Etiketler : dpü,