Tavşanlı MYO 2016 Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Tavşanlı MYO 2016 Mezuniyet Töreni’ne Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şükrü Şentürk, Tavşanlı Meslek Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Haluk Güneş, Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Bülent Cırık, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tavşanlı İlçe Emniyet Müdür Vekili Turgay Temel, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu İdari ve Akademik personelimiz, mezun öğrencilerimiz ile aileleri katıldı.

Tavşanlı MYO Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Haluk Güneş’in mezun öğrencilerimize ve ailelerine hitaben yaptığı konuşma ile devam etti. Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Haluk Güneş konuşmasında: “Öğrencilerimizi yetiştiren ve bugünlere getiren ailelerle bu mutlu günde hep bir aradayız. Hayatının en önemli döneminde Tavşanlı Meslek Yüksekokuluna gelen öğrencilerimizin aslında eğitimleri burada bitmiyor, hayatları boyunca devam edecek. Bundan sonraki süreçte de ihtiyaç duyduklarında kendilerine yardıma hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum,” dedi. Tavşanlı MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Haluk Güneş'in konuşmasından sonra Tavşanlı MYO Akademik personeli temsilen Öğr. Grv. Beyza Kale Kurhan mezun öğrencilere yönelik bir konuşma yaptı. Tavşanlı MYO mezun öğrencilerimiz adına Okul birincisi Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü öğrencisi Halil Özel konuşma yaptı. Okul birincisi, ikincisi ve üçüncüsüne Başarı Belgesi ve hediyeleri takdim edildi. Okulumuz tarafından organize edilen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri verildi. Ödül törenin ardından Tavşanlı MYO Okul Birincisi Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü öğrencisi Halil Özel okul yaş kütüğüne plaket çaktı.

Mezun öğrencimizin geri sayımına bütün öğrencilerimiz eşlik ederek çoşku ile kepler havaya atıldı. Öğrencilerin gözlerindeki mutluluk, ailelerin de sahneye gelmesi ile ikiye katlandı.  Mezuniyet anını fotoğraflarla ölümsüzleştiren öğrenciler, aileleri ve arkadaşlarıyla mezuniyeti kutladı. Program sonrasında misafirlere mezuniyet pilavı ikram edildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Mayıs 2016, Pazartesi / 2585 defa okundu.

Etiketler : dpü, radyo dumlupınar,

Bu Kategorideki Diğer Haberler