Kuklaylom Kukla ve Materyal Sergisi

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı tarafından düzenlenen Kuklaylom isimli kukla ve materyal sergisi gerçekleştirildi. Gerçekleşen sergiye Eğitim Fakültesi dekanı Prof. Dr. Atalay Küçükbursa ve Eğitim Fakültemiz öğretim üyeleri ve elemanları katıldı.

Sergi içerisinde Okul Öncesi Öğretmenliği 3. sınıf öğrencilerinin Materyal Geliştirme dersi kapsamında hazırlamış oldukları kuklalar sergilendi. Her öğrenci hazırlamış olduğu çomak kukla, parmak kukla, el kuklası, kostüm ve utangaç kukla olmak üzere beş farklı çeşit kuklayı, kuklalar için tasarladığı etkinlikler ile birlikte ziyaretçilere tanıttı. Öğrencilerin kendi hazırladıkları kostümleri tanıtmak için giymeleri, sergiye oldukça renkli bir hava kattı.

Sergiyi gezen ziyaretçiler her bir kukla için çok emek verildiğini, öğrencilerin yaratıcılıklarını kullanarak okul öncesinde kullanılabilecek oldukça fonksiyonlu tasarımlar ortaya çıkardığını gözlemlediklerini belirttiler.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 26 Mayıs 2016, Perşembe / 2444 defa okundu.

Etiketler : dpü,