3 Boyutta Tavşanlı Proje Yarışması

Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuz Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü, Harita Kadastro Programı tarafından 3 Boyutta Tavşanlı Projesi kapsamında, Coğrafi Bilgi Sistemleri ve 3B Modelleme alanlarında yarışma düzenlendi. Harita Kadastro Programı 2.sınıf öğrencileri arasında düzenlenen yarışmaya, Coğrafi Bilgi Sistemleri alanında; planlama, eğitim ve ulaşım konularında proje oluşturan 7 grup, 3B Modelleme alanında; tescilli kültür varlıkları ve farklı mimarileriyle ön plana çıkan bazı yapılar için 3B proje oluşturan 8 grup katıldı.

Gruplar yaptıkları projeleri, Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuz Harita Kadastro Programı Sorumlusu Öğr. Grv. Ahmet Uslu, Tavşanlı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü M. Ali Akar, Harita Mühendisi E. Murat Cezayerli ve Tavşanlı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeli Metin Ertekin’den oluşan yarışma komitesi önünde sundular. Proje sunumları sonrasında, Coğrafi Bilgi Sistemleri alanında “Mezarlık Bilgi Sistemi Oluşturulmasında Tavşanlı Örneği Projesi”, 3B Modelleme alanında “Tavşanlı Otogar Binası”, 3B Modeli ve Animasyonu projesi ile Tavşanlı Ulu Camii, 3B Modeli ve Animasyonu Projesi en başarılı projeler olarak seçildi. Etkinlik dereceye giren öğrencilere plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 26 Mayıs 2016, Perşembe / 2611 defa okundu.

Etiketler : dpü,