Tavşanlı MYO’ da Kampanyalar Yarışıyor

Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümü tarafından Kampanyalar Yarışıyor Halkla İlişkiler Kampanyaları Yarışması düzenlendi. Büro yönetimi ve Yönetici Asistanlığı 2. Sınıf öğrencileri arasında gerçekleşen yarışmaya 9 grup katıldı.

Katılan dokuz gruptan ön elemeyi geçen beş grup düzenlenen etkinlik ile sunumlarını yarışma komitesi önünde tekrar sundular. Yarışma komitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcımız Yrd. Doç. Dr. M. Akif Kunt, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölüm Başkanımız Öğr. Grv. Evren Başar, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Program Sorumlusu Öğr. Grv. Harika Özkan, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Lojistik Program Sorumlusu Öğr. Grv. Beyza Kale Kurhan’dan oluştu. Yarışma, dereceye giren öğrencilere plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 16 Mayıs 2016, Pazartesi / 2586 defa okundu.

Etiketler : dpü,