Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuzda Net Koza Yazılım Hizmetleri LTD. ŞTİ. Destek ve Pazarlama Müdürü Murat Bilgin Eğitim Verdi

Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuzda Net Koza Yazılım Hizmetleri LTD. ŞTİ. Destek ve Pazarlama Müdürü Murat Bilgin eğitim verdi. Eğitime, Dış Ticaret Bölümü öğrencilerimiz, Lojistik Bölümü öğrencilerimiz ile Muhasebe Bölümü öğrencilerimiz ve Tavşanlı MYO akademik personelimiz yoğun ilgi gösterdiler. Ayrıca bu eğitimin düzenlemesinde Lojistik Bölüm Başkanımız Öğr. Grv. Yavuz Selim Düğer, Muhasebe Bölüm Başkanımız Öğr. Grv. Hülya Gençer Çağlar ve Dış Ticaret Bölüm Başkanımız Öğr. Grv. Sibel Manisalı destek verdi.

Seminer öncesi, Dış Ticaret Programı Bölüm Başkanımız ve bu dersi yürüten Öğr. Grv. Sibel Manisalı, Eğitimin amacının ne olduğu, öğrencilere sağlayacağı faydalar ve Koza Yazılım Belgesi hakkında kısa bir konuşma yaptıktan sonra sözü Murat Bilgin’e bıraktı.

Net Koza Yazılım Hizmetleri LTD. ŞTİ. Destek ve Pazarlama Müdürü Murat Bilgin konuşmasında, öncelikle “Dış Ticaret” sektöründeki yerleri, yaptıkları hizmetler ve kullanıcı firmalar hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Amaçlarını, kaç firmayla çalıştıklarını, firmalara nasıl yardımcı olduklarını ifade etti. Dış ticarette en önemli belgelerden birisi olan Gümrük Beyannamesi’nin nasıl doldurulması gerektiğini ve ne işe yaradığını görsel olarak açıkladı. Öğrencilerin soru ve cevap şeklinde programı kavramalarına büyük destek sağladı.

Konuşma sonunda Tavşanlı MYO Lojistik 2. Sınıf, Dış Ticaret 2. Sınıf, Muhasebe 2. Sınıf öğrencilerimize Koza Dış Ticaret Yönetim Sistemi Katılım Belgeleri verildi. Lojistik Programı 2. Sınıf Öğrencilerinin belgeleri Lojistik Bölümü Başkanımız Öğr. Grv. Yavuz Selim Düğer tarafından, Muhasebe Programı 2. Sınıf Öğrencilerinin belgeleri Muhasebe Bölümü Başkanımız Öğr. Grv. Hülya Gençer Çağlar, Dış Ticaret 2. Sınıf Öğrencilerinin belgeleri ise Net Koza Yazılım Hizmetleri LTD. ŞTİ. Destek ve Pazarlama Müdürü Murat Bilgin tarafından dağıtıldı.

Belge dağıtımından sonra, Net Koza Yazılım Hizmetleri LTD. ŞTİ. Destek ve Pazarlama Tavşanlı Müdürü Murat Bilgin’e hediyesi Tavşanlı MYO Müdür Yardımcımız Yrd. Doç. Dr. M. Akif Kunt tarafından takdim edildi. Ardından ise öğrencilerle birlikte fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 13 Mayıs 2016, Cuma / 2387 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler