Gediz MYO Mekatronik Programı Öğrencilerimiz Gediz OGSB’e Teknik Gezi Gerçekleştirdi

Gediz Meslek Yüksekokulumuz Mekatronik Programı Öğr. Gör. Hüseyin Ölmez, Öğr. Gör. Gencer Sarıoğlu, öğrencileri ile birlikte bahar dönemi dersleri kapsamında Gediz Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Renas Makine LTD Şirketi’ne gezi düzenledi. Öğrencilerimiz gezi esnasında öğrendikleri teorik bilgileri, uygulama sahasında görme şansına sahip oldu. Fabrika müdürü Murat Sengelir’den soru cevap şeklinde makineler ve işleyişleri hakkında bilgi aldılar. Tek tek makinaların başındaki ustalardan bilgi alan öğrenciler makinelerin üretim ve çalışma sürecini canlı görme fırsatını yakaladılar.

Gediz Meslek Yüksekokulu Mekatronik Programı Başkanımız Öğretim Görevlisi Hüseyin Ölmez öğrencilerin programlanabilir lojik kontrolör ve sistem analizi dersi kapsamında öğrendikleri teorik bilgilerin uygulama sahasında da görüp tekrar ederek pekiştirdiklerini belirtti. Teknik gezinin öğrenciler açısından faydalı olduğunu belirterek Renas makine ltd. şirketi müdürü Murat  Sengelir’e teşekkür etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 06 Mayıs 2016, Cuma / 2021 defa okundu.

Etiketler : dpü,